Lær at ro turkajak i Bryggens Kajak Club

Vil du gerne lære at ro turkajak, kan du lære det i Bryggens Kajak Club.

Vores turkajakkursus foregår typisk sidst på foråret, så der er masser af gode ro-muligheder i resten af sæsonen. Tilmelding og yderligere detaljer kommer her på siden, når vi er klar med datoerne for kurset i 2019.

Krav til dig
Du skal kunne svømme 1000 m. Derfor skal du til den første kursusgang medbringe et svømmebevis. Det kan du få i de fleste svømmehaller.

Pris
Prisen er 3300,00 kr., som dækker kursus, indmeldelsesgebyr, nøgle og det første
års klub-kontingent (1750,00 kr.)

Om selve kurset
Vores turkajakkursus består af seks obligatoriske moduler med instruktion. Der er mødepligt, og udebliver du fra en mødegang, går pladsen til en anden interesseret på ventelisten.
Efter kurset skal du i gang med at ro selv med en romakker. Det er nemlig vigtigt, at du får noget rutine, før du bliver frigivet som roer.
Derfor er der også to obligatoriske testture, hvor du skal have roet 60 km inden første testtur og 80 km inden anden testtur.
Derefter bliver du frigivet som roer, hvis du kan matche IPP2-kravene, og du kan efterfølgende ro på egen hånd - alene og sammen med gode klubkammerater.