Nyt om nyt klubhus

Byggeriet af det nye, tidssvarende klubhus for BKC og SAS er i fuld gang, og uge for uge sker der synligt nyt på byggepladsen.

Hvis du ikke kommer forbi klubben, kan du følge med i byggeriet på facebooksiden Klubhusvilde roere. Her bliver der løbende lagt nye billeder på af, hvordan byggeriet skrider frem. Du kan desuden se en tidsplan for byggeriets forskellige faser her (revideret 11. marts 2020)

Og herunder finder du tegningerne af det nye klubhus i stueplan og førstesalen. Klik på billederne - så får du tegningerne i en printvenlig pdf-version.

BKC og SAS har fået økonomisk støtte til byggeriet fra Københavns Kommune, A.P. Møller-fonden og Pension Danmark.

Stueplan:

1. sal:

Se byggetilladelsen, byggeaftalen mellem  BKC og SAS samt referater fra nogle af de møder, der har været på tværs af de to klubber, før byggeriet blev sat i gang. Du skal logge på som medlem for at få adgang til siden.